Kotona » Piilolinssit » Viikkolinssit » Acuvue Oasys for Astigmatism
Acuvue Oasys for Astigmatism

Johnson & Johnson

Acuvue Oasys for Astigmatism

HögerVänster
BC
8.6
8.6
PWR
DIA
14,5
14,5
CYL
AX
Antal paket
Hinta: 41,99

Acuvue Oasys for Astigmatism on uuden sukupolven toorinen linssi sinulle joka haluaa estää kuivien silmien aiheutamia vaivoja päivän ollessa lopuillaan. Linssi on valmistettu silikonipohjaisesta materiaalista joka takaa enemmän happea silmillesi kuin tavallinen linssi. Tämän vuoksi saat valkoisemmat ja terveemmät silmät. Kiitos linssien ainutlaatuisen ASD-muotoilun, stabiloituu linssi nopeasti silmään ja et koe linssin liikkuvan silmissäsi kun suljet silmäsi.

Linssi sisältää myös Johnson & Johnsonin patentoitua kosteutta antavaa systeemiä nimeltä Hydraclear Plus – joka on tekniikka antaen linsseille kosteutta ja sinulle optimaalisen mukavuudentunteen aamusta iltaan. Linssi suojaa myös haitallisilta UV-säteiltä, mutta suojataksesi silmiä parhaiten auringon vahvoja säteitä vastaan, on aina parasta muistaa käyttää laadukkaita aurinkolaseja tai aurinkohattua.

Acuvue Oasys for Astigmatism voidaan käyttää joko 1- tai 2 viikon linssinä. Jos haluat käyttää linssejä kahden viikon ajan, sinun tulee ottaa ne pois silmistäsi joka ilta ja puhdistaa ne seuraavaa päivää varten. Jos sen sijaan haluat käyttää linssejä yötä päivää, se onnistuu, mutta silloin vain viikon ajan.Noudatathan optikkosi suosituksia käytön ja käsittelyn suhteen.

 

Valmistaja Johnson & Johnson
Pakkaus 6 kpl/paketti
Kaarevuus (BC) 8,6
Halkaisija (DIA) 14,5
Vahvuus (PWR) -9,00 - +6,00
Akseli (AX) 10 - 180
Sylinteri (CYL) -0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Käyttöaika 1-2 viikon
Materiaali Senofilcon A
Nestepitoisuus 38%
Puolet merkitty Kyllä
Värjätty käsittelyn helpottamiseksi Kyllä
 

Samantapaisia tuotteita

Asiakkaiden arviointeja

Inga recensioner än. Bli Först! Kirjoita arvostelu
Katso myös …