Kotona » Piilolinssit » Kertakäyttölinssit » Proclear 1 day 90p
Proclear 1 day 90p

Cooper Vision

Proclear 1 day 90p

HögerVänster
BC
8.7
8.7
PWR
DIA
14,2
14,2
Antal paket
Hinta: 59,99
Proclear 1 day on uusi päivälinssi Cooper Visionilta joka on valmistettu erityisestä materiaalista, joka vähentää kuivien silmien aiheuttamia oireita. Siksi linssit antavat mukavan tunteen koko päivän ajaksi.

Tätä ainutlaatuista materiaalia kutsutaan nimellä PC Hydrogel, ja se on materiaali joka sitoo vesimolekyylit linsseihin tehden niistä kosteat ja mukavan tuntuiset koko päivän aikana. Täydelliset sinulle, joka työskentelee paljon tietokoneen ääressä tai ilmastoiduissa olosuhteissa.

Päivälinssit on tarkoitettu kertakäyttöön, korkeintaan yhdeksi päiväksi, ja sitten ne heitetään pois. Seuraavalla kerralla käytät siis uuden tuoreen linssiparin. Päivälinssit ovat sekä miellyttäväntuntuiset että hygieeniset käyttää koska käytät siis aina tuoretta linssiparia. Sinun ei tarvitse pelata linssinesteen kanssa ja voit helposti säilyttää uuden parin laukussasi, takin taskussa tai treenilaukussa.

Noudatathan optikkosi suosituksia käytön ja käsittelyn suhteen.

Informaatio
Käyttö
Näitä kertakäyttölinssejä käytetään yhden kerran, korkeintaan yhden päivän ajan ja ne heitetään käytön jälkeen pois. Päivälinssit ovat sekä mukavantuntuisia että hygieenisiä käyttää koska asetat silmiisi uuden raikkaan parin piilolinssejä joka päivä.
Noudata tarkasti optikkosi suosituksia linssien säilytyksen, käsittelyn ja käytön suhteen koska linssien käyttöaika on aina yksilöllisesti suunniteltu.

Asiakkaiden arviointeja

Inga recensioner än. Bli Först! Kirjoita arvostelu
Katso myös …