Kotona » Oheistarvikkeet » Piilolinssinesteet » EasySept 120ml
EasySept 120ml

Bausch & Lomb

EasySept 120ml

Hinta: 4,94
Määrä Osta
  • Tuotetieto

    EasySEPT laulaja on Bausch&Lomb on säilöntäaineeton linssineste sinulle, joka käytät linssejä säännöllisesti. EasySEPT on steriili lious joka sekä desinfioi että säilyttää pehmeät piilolinssit samalla kertaa.

    Kun erityiseen linssikoteloon asennettua katalysaattorilevyä käytetään yhdessä EasySEPTin kanssa, linssit desinfioituvat. Kuuden tunnin jälkeen neutralisointiprosessi on valmis ja pedoksidiliuos on muuttunut säilöntäaineettomaksi suolaliuokseksi.

    Käyttöopas
    Linssit desinfioituvat kun mukanatulevassa linssikotelossa oleva katalysaattorilevy reagoi EasySEPTin kanssa. 6 tunnin jälkeen neutralisointiprosessi on valmis ja peroksidiliuos on muuntautunut säilöntäaineettomaksi suolaliuokseksi. Älä koskaan aseta linssejä silmiisi, ennen kuin peroksidiliuos on neutralisoitunut, koska se voi vaurioittaa silmää ja aiheuttaa niissä polttavan tunteen. Älä myöskään koskaan käytä EasySEPTiä suoraan silmään tai ilman mukana tulevaa linssikoteloa. Jos saat neutralisoitumatonta liuosta silmiisi, poista heti linssi silmästä ja huuhtele silmäsi suolaliuoksella tai juoksevalla vedellä.

Katso myös …